dinsdag 29 oktober 2013

Speelmat dinosaurus - speelmat dino - speeltapijt dinosaurus - speelkleed dinosaurus

Unieke en originele speelmat dinosaurussen aan VOORDELIGE prijs...


Zijn uw kinderen of kleinkinderen gek op dinosaurussen ? Houden ze van dino’s ? Een ideaal en origineel geschenk voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis,… is onze speelmat boordevol dinosaurussen.

Dit fantasievol speelkleed brengt de dinosaurussen terug tot leven. Speel uren met uw favoriete dino’s. Vanaf heden te verkrijgen bij Bol.com.



De bekendste dino’s of dinosaurussen zijn aanwezig op deze unieke speelmat of speelkleed : T-rex, een Triceratops met zijn driehoornige snuit, enkele mammoeten, een diplodocus,… Stoere kinderen kunnen ze hier allemaal ontdekken en met hun fantasie wanen ze zich terug in de oertijd. Actief en educatief spelen op een leuke speelmat die nooit gaat vervelen…

Bestel deze speelmat HIER. Dagelijkse leveringen naar Nederland en Belgiƫ.














De speelmat bestaat uit een kleurrijk tafereel, felle kleuren, leuke figuren,… een ideale wereld vol fantasie… De onderkant van deze speelmat met dinosaurussen bestaat uit een antisliplaag van latex waardoor dit speeltapijt met dino’s steeds mooi op zijn plaats blijft liggen. Daardoor gaat dit speeltapijt niet verschuiven tijdens het spelen…. Niet alleen origineel, maar ook veilig.


Ben je op zoek naar een speelkleed of speelmat met dinosaurussen ? Dan heeft u nu de geschikte speelmat gevonden en dit aan de voordeligste prijs.

Bekijk en BESTEL dit leuke en unieke speelkleed voordelig HIER. Nergens anders te vinden !!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten