zaterdag 10 augustus 2013

Tapijten voor meisjeskamer - Vloerkleden prinsessen voor meisjeskamer - Roze vloerkleed meisjes

Dit is onze TOP 5 vloerkleden meisjeskamer :

NUMMER 1 : Vloerkleed - Tapijt Prinsessen

Dit leuke speelkleed of vloerkleed maakt van elke meisjeskamer een echte prinsessenkamer. Op dit tapijt voor de meisjeskamer staat een mooi en groot kasteel op afgebeeld. Uw dochter zal er dol op zijn en met haar fantasie zal ze uren kunnen spelen met dit leuke en mooi vloerkleed voor de meisjeskamer.




Bestel dit leuk tapijt voor de meisjeskamer GOEDKOOP bij Bol.com(Wij leveren dagelijks in België en Nederland)


NUMMER 2 : Vloerkleed - Tapijt Hinkelspel

Dit speelkleed of tapijt heeft een waar hinkelspel. Dit roze vloerkleed is ideaal om de meisjeskamer op te fleuren. Uw dochter zal er uren plezier aan beleven. Springen, spelen, lezen,... alles kan op deze grote speelmat voor de meisjeskamer met hinkelspel. Voorzien van een antislip onderzijde.



Voor wat betreft de mooiste en interessantste Disney speelkleden in het thema prinsessen hebben wij in samenwerking met Bol.com op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt. Zeker de moeite om vlug eens te gaan kijken.


NUMMER 3 : Tapijt - Speelmat Hello Kitty

Met dit roze en mooie tapijt of vloerkleed voor de meisjeskamer van Hello Kitty zal de kamer van uw dochter haar lievelingsplekje worden. Met een zachte pool en levendige kleuren zal uw dochter er helemaal weg van zijn. Hello Kitty staat er op afgebeeld, samen met enkele hartjes... allemaal in mooie roze kleuren...



Bekijk en bestel dit leuke vloerkleed online GOEDKOOP bij Onlinemattenshop (Wij leveren dagelijks in België en Nederland)

NUMMER 4: Vloerkleed - tapijt Minnie Mouse

Op dit roze vloerkleed voor de meisjeskamer staat Minnie Mouse afgebeeld. Een leuk en schattig vloerkleed die past in elke meisjeskamer. Breng met dit tapijt Minnie Mouse binnen in de kamer van uw dochter.



MEER INFO of direct GOEDKOOP bestellen kan bij Onlinemattenshop (Wij leveren dagelijks in België en Nederland)

NUMMER 5 : Tapijt - Kleed meisjeskamer

Dit kindertapijt of kindervloerkleed met roze kleuren en een leuk diertje mag zeker niet in onze TOP 5 ontbreken. Dit roze kleed is ook ideaal om de babykamer in te richten. Er staat een kleurrijk nijlpaard op, vogeltjes en bloemetjes... Uw dochtertje zal er dol op zijn...



MEER INFO of direct GOEDKOOP bestellen kan bij Onlinemattenshop (Wij leveren dagelijks in België en Nederland)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten