vrijdag 20 september 2013

Vloerkleed voetbal - speelmat voetbalveld - speelkleed voetbal

Origineel en leuk vloerkleed voetbal

Is uw zoon, dochter of kleinkind dol op voetbal ? Zoveel kinderen houden van voetbal en spelen wekelijks in een voetbalploeg of gewoon met vrienden.

Voor al deze kinderen is er nu dit leuke en zeer originele vloerkleed met een full color foto van een voetbal. Past perfect in een jongenskamer. Inderdaad dit vloerkleed voor de jongenskamer zal de kamer helemaal opfleuren en zal uw kinderen nog meer van hun voetbalhelden laten dromen. Uiteraard passen deze vloerkleden in het thema voetbal ook perfect in een meisjeskamer, want ook meisjes spelen voetbal en zullen deze vloerkleden zeker en vast leuk vinden in hun kamer.



Een vloerkleed voetbal online bekijken en bestellen ?

Dat kan.... u heeft het ideale geschenk gevonden voor een voetballiefhebber.... We hebben in samenwerking met Bol.com een selectie gemaakt van de mooiste en leukste vloerkleden of tapijten in dit voetbalthema. Klik HIER om onze selectie te ontdekken en bekijken. Groot of klein, met enkel een voetbal of een heel voetbalveld,... voor ieder is er wel een leuk voetbalvloerkleed. En dit zowel voor jongens als voor meisjes.




Groot vloerkleed kinderkamer met voetbalveld

Voor de echte voetbalfans is er een groot vloerkleed voor de kinderkamer met de afbeelding van een volledig voetbalveld. Dit prachtige vloerkleed is volledig in Belgiƫ ontworpen en geproduceerd. De speciaal ontworpen garens zijn vlekbestendig en anti allergisch. Is uw zoon een ware liefhebber van voetbal, dan mag dit grote speelkleed met voetbalveld zeker niet ontbreken in de kinderkamer. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met zijn prachtige kleuren wordt het de eye-catcher van elke kinderkamer.





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten