vrijdag 2 augustus 2013

Speelmat PIRATEN - speelkleed of vloerkleed met piraten

Welkom in de piratenwereld met dit grote speelkleed met pirateneiland...


Nieuw en exclusief bij Onlinemattenshop, maar nu ook bij Bol.com

Met dit stoer speeltapijt of speelkleed uit de piratenwereld zal de kinderkamer van uw zoon een echte piratenkamer worden. Droomt uw kind ervan een echte piraat te zijn ? Loopt uw kind vaak rond met een lapje voor de ogen ? Dit piratenspeelkleed is er voor alle stoere piraatjes...

Dit grote piratenspeelkleed van 100x150cm of 80x120cm op heeft een gedetailleerd ontwerp van een piratenomgeving : zee, water, piratenschip, eilanden,... alles voor de echte piraat is aanwezig.

Dit speelkleed met piraten bestaat uit een geprint polyester vilt met een antisliplaag die voorkomt dat dit vloerkleed voor de kinderkamer gaat verschuiven. Dit vloerkleed gaat dus niet gevaarlijk en hinderlijk heen en weer schuiven tijdens het spelen.

Het ideale geschenk voor uw zoon : een stoer piratenvloerkleed voor jongens. Op zoek naar een kado of cadeau voor uw zoon ? Met dit stoer speelkleed scoort u gegarandeerd. 

Bekijk en bestel dit grote piratenspeelkleed nu VOORDELIG online bij Onlinemattenshop (dagelijkse GRATIS leveringen in BelgiĆ« en Nederland)

Naast onderstaande variant van de piraten speelmat, zijn er natuurlijk ook nog andere varianten te vinden. We hebben voor jou een selectie gemaakt in samenwerking met Bol.com. Ontdek onze selectie HIER en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden. Enkel voor echte piraten ;-)
Speelkleed piraten
Groot tapijt piraten

Bekijk hier het YOU-TUBE filmpje




Geen opmerkingen:

Een reactie posten